Ooit zijn we begonnen met de hobby van het maken van website’s. Naar mate we meer ervaring kregen kwamen er wat mensen uit de kennisenkring naar ons toe voor het laten maken en hosten van hun website. Inmiddels zijn we jaren verder en hebben we jarenlange ervaring in het maken en hosten van website’s voor onze klanten.

Dit resulteert in onze huidige hosting service herohosting.nl. Bij ons staat de klant altijd voorop. Daarom luisteren wij graag naar de wensen van jou als klant en stemmen we onze producten op jou af. Naast onze standaard webhosting pakketten zijn wij ook altijd bereid om mee te denken aan oplossingen op maat. Overleg is bij ons dus altijd mogelijk, klantcontact en support staat bij ons hoog in het vaandel. Dat is precies de reden waarom we er bewust voor gekozen hebben om onze systemen niet te automatiseren.

Door onze ervaring hebben we geleerd dat de servers het beste draaien op razendsnelle netwerken en 100% SSD opslag. Dit is dus ook precies wat wij onze klanten willen bieden. Door onze ervaring en ons belang van goed en persoonlijk contact met de klant ben je bij ons altijd op het juiste aders!

Twijfelt je ergens over of heb je nog vragen? Neem dan gerust eens contact op!

© 2018, HeroHosting.nl